19 ago 2010, 20:42

Бягам 

  Poesía » De amor
750 0 3

 

 

Бягам, не искам да спирам.

Не поглеждам назад, има болка.

Искам да избягам в самотата си,

там сърцето се чувства укрито.

 

Но тези сълзи, породени от спомен,

давят, преследват дори и в съня.

В тази съдба нямам право на избор,

всяка крачка води право към теб.

 

В съзнанието ми кънти един глас,

той ме вика, търси едно желание.

Трябва да прикрия следите си…

слабостта на любовта ще ме убие.

 

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??