15 mar 2018, 11:28

Бягаш 

  Poesía » De amor
337 3 13

                 Брулиш последните пъпки,

                 неразпукани още цветя.

                 Непознали любовните тръпки,

                 недокоснати с нежна ръка.

 

                 Бързаш от мен да избягаш

                 и учтиво подаваш ръка.

                 За палтото си там се пресягаш

                 и потъваш безмълвна в нощта.

 

                 Бягаш с последните стъпки

                 на ранена от обич сърна.

                 А след теб обрулени пъпки...

                 А след теб е по-тъмна нощта.

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??