14 ago 2009, 0:08

Бягаща по вълните 

  Poesía » De amor
487 0 3

Аз съм твое божие създание

и жадна бягам по вълните,

където ти безумно ме владееш,

с усмивка скрита сред сълзите.

Аз съм в твоя свят единствена,

неовехтяла, теб обикнала,

където с обич  съм пречистена

и в оня златен миг проникнала.

Аз съм твоя, чакана, възможна,

с оная дълга безконечност,

където съм като миропомазана,

с любов и дълговечност.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??