14.08.2009 г., 0:08 ч.

Бягаща по вълните 

  Поезия » Любовна
481 0 3

Аз съм твое божие създание

и жадна бягам по вълните,

където ти безумно ме владееш,

с усмивка скрита сред сълзите.

Аз съм в твоя свят единствена,

неовехтяла, теб обикнала,

където с обич  съм пречистена

и в оня златен миг проникнала.

Аз съм твоя, чакана, възможна,

с оная дълга безконечност,

където съм като миропомазана,

с любов и дълговечност.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??