6 jun 2016, 17:51

Бягствата 

  Poesía
243 1 2

Светът обича победители

и мрази скритите сълзи.

Усмихваш се на шепа зрители,

а в теб съмнение пълзи.

И кривнал някой ден случайно,

оставаш край едно дърво.

В едно селце запалваш огън.

Изчезват всичките "Защо?".

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??