6.06.2016 г., 17:51 ч.

Бягствата 

  Поезия
244 1 2

Светът обича победители

и мрази скритите сълзи.

Усмихваш се на шепа зрители,

а в теб съмнение пълзи.

И кривнал някой ден случайно,

оставаш край едно дърво.

В едно селце запалваш огън.

Изчезват всичките "Защо?".

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??