Светът обича победители
и мрази скритите сълзи.
Усмихваш се на шепа зрители,
а в теб съмнение пълзи.
И кривнал някой ден случайно,
оставаш край едно дърво.
В едно селце запалваш огън.
Изчезват всичките "Защо?".
© Радка Миндова Все права защищены