13 feb 2013, 21:00

Бягство 

  Poesía » Otra
468 0 1

Как искам да избягам аз от този свят 

и никога да не погледна пак назад.

Отдавна болката в гърдите ми е хоби

и сякаш черен гарван дълбоко из душата ми се рови.

 

Не мога да живея повече така,

не мога да понасям ударите на таз съдба.

Така че ще изчезна с вятъра свиреп

и нека понесе ме той навред.

© Гала Ганева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не го прави,скъпо дете!Чакат те много хубави моменти и хубави стихове,надявам се!
Propuestas
: ??:??