13.02.2013 г., 21:00 ч.

Бягство 

  Поезия » Друга
467 0 1

Как искам да избягам аз от този свят 

и никога да не погледна пак назад.

Отдавна болката в гърдите ми е хоби

и сякаш черен гарван дълбоко из душата ми се рови.

 

Не мога да живея повече така,

не мога да понасям ударите на таз съдба.

Така че ще изчезна с вятъра свиреп

и нека понесе ме той навред.

© Гала Ганева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не го прави,скъпо дете!Чакат те много хубави моменти и хубави стихове,надявам се!
Предложения
: ??:??