21 feb 2007, 23:09

Бягство 

  Poesía » De amor
868 0 1

Вече не е същото без теб.
Сълзите не достигат там,
където си ти.
Обичам те.
Боли.
В сърцето ми всичко плаче,
но вече не ще потекат сълзи.
Душата ми те любеше страстно, 
а ти я срази с думи отровни и много обвинения,
Лъжи.
Всичко ти отне ми.
Сега ме остави
последен дъх да поема,
без да ме боли.

© Димана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??