21.02.2007 г., 23:09 ч.

Бягство 

  Поезия » Любовна
813 0 1

Вече не е същото без теб.
Сълзите не достигат там,
където си ти.
Обичам те.
Боли.
В сърцето ми всичко плаче,
но вече не ще потекат сълзи.
Душата ми те любеше страстно, 
а ти я срази с думи отровни и много обвинения,
Лъжи.
Всичко ти отне ми.
Сега ме остави
последен дъх да поема,
без да ме боли.

© Димана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??