29 mar 2009, 12:40

Бях 

  Poesía » De amor
586 0 0

Океан бях, но ти не ме преплува.

Земя бях, но ти не ме разора.

Огън бях, но ти ме потуши.

Книга бях, но ти не ме прочете.

 

И тази бях, и друга бях, но ти на мен не се обрече.

И дреха бях, но ти не ме облече.

И мисъл бях, но ти не ме измисли.

И радост бях, но ти не се засмя.

 

И приятел бях, но ти за мен не плака.

И сестра бях, но чувства в тебе не донесох.

И мъка бях, но тебе не потресох.

И любов бях, но заради теб, от нея се отрекох.

© Ралица Хубчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??