11 jun 2022, 18:30

Бях ... 

  Poesía
216 1 0

 

 

Останах аз шепот,

безтелесен дух,

изживян като трепет

в живота ти кух,

като белег зараснал

от някаква драка

в душата ти тясна

за истински Някой ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??