11.06.2022 г., 18:30 ч.

Бях ... 

  Поезия
219 1 0

 

 

Останах аз шепот,

безтелесен дух,

изживян като трепет

в живота ти кух,

като белег зараснал

от някаква драка

в душата ти тясна

за истински Някой ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??