13 ene 2010, 13:23

Бях ли 

  Poesía
591 0 1

Бях ли това, което исках да бъда,

или забравих се ей така по принуда.

Бях ли момиче за теб, или просто жена,

бях ли?! Кажи, няма нищо, че ще ми тежи.

Бях ли, исках ли да бъда, или съм това, което искат,

не вярвам, че съм като тях, но времето

някак си скришом пропилях.

Ще се открия ли отново в огледалото,

или без образ ще остане то,

ще се открия ли в поезията на поета,

или безименна ще бъде тя?!

Аз ли съм, или не съм, кратък стих в полусън.

 

© Нана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??