18 mar 2008, 9:23

Бяла и чиста 

  Poesía
582 0 17

Бях поредната...

Без покана не влизам,

но вляза ли - ровя

в най-тъмното,

в най-дълбокото.

Ще пребродя душата ти,

ще се взирам в нюансите...

Насила не задържам

 до себе си никого.

И не моля, не ридая за обич,

кова я - бяла и чиста.

Не се вричам на вятъра.

Не понасям окови - троша ги,

за да мога да си тръгна

когато поискам.

Бях поредната...

каза: Ти си последната!

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??