23 nov 2009, 0:04

Бяла нежност 

  Poesía
2239 0 24

Цяла сутрин

бяла нежност валя.

И в душата ми стана

светло и тихо.

 

И поисках

над света да летя.

През водопади

снежни да премина.

От еделвайси

венец да си сплета.

Да танцувам

с пеперуди сини.

 

Бяла нежност -

сняг ли бе това?...

Или цвят на магнолия,

целунал ме в съня?...

 

 

 

 

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??