23.11.2009 г., 0:04 ч.

Бяла нежност 

  Поезия
2231 0 24

Цяла сутрин

бяла нежност валя.

И в душата ми стана

светло и тихо.

 

И поисках

над света да летя.

През водопади

снежни да премина.

От еделвайси

венец да си сплета.

Да танцувам

с пеперуди сини.

 

Бяла нежност -

сняг ли бе това?...

Или цвят на магнолия,

целунал ме в съня?...

 

 

 

 

© Веселка Пенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??