19 nov 2011, 16:42

Бяла нощ 

  Poesía » De amor
626 0 3
Отвори ми вратата,
нека вляза при теб,
идва с мен топлината
на белия вятър - аромата
на влажна земя.
В тази нощ белолунна
и вишните светят от цвят -
в стаята две светлосенки
неусетно стават една.
Нежни звуци на обич,
шепот тих, приглушен...
Аз съм белият вятър -
Ти си влажна земя!

© Георгиос Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??