Бяла рокля да облека за теб
и в любов да ти се закълна.
За твоята усмивка живея,
за твоето щастие се боря.
Двама пред света да заявим,
че Бог ни събра в любов силна
и никой няма право да застане
между нас и да ни раздели.
В сърцето ти живея отдавна,
в моето си и оттам не излизаш.
Гледаш ме с любов и страст
и знаеш — наша е вечността...
08.11.2020 г./ 18:12 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Todos los derechos reservados