Nov 10, 2020, 7:34 PM

Бяла рокля 

  Poetry » Love, Free verse, Other
308 1 0

Бяла рокля да облека за теб 

и в любов да ти се закълна. 

За твоята усмивка живея, 

за твоето щастие се боря.

Двама пред света да заявим, 

че Бог ни събра в любов силна 

и никой няма право да застане 

между нас и да ни раздели.

В сърцето ти живея отдавна, 

в моето си и оттам не излизаш. 

Гледаш ме с любов и страст

и знаеш — наша е вечността...

 

 

 

 

08.11.2020 г./ 18:12 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??