27 sept 2009, 23:47

Бялата рокля на мама 

  Poesía » Otra
992 0 3

Бялата рокля на мама

събира прах в гардероба.

Мама я няма.

В паяжина на спомени

стената посивя.

И мазилката на дните

се сипят по косите ми.

© Мария Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??