Sep 27, 2009, 11:47 PM

Бялата рокля на мама 

  Poetry » Other
1125 0 3

Бялата рокля на мама

събира прах в гардероба.

Мама я няма.

В паяжина на спомени

стената посивя.

И мазилката на дните

се сипят по косите ми.

© Мария Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??