28 feb 2010, 12:20  

Бяло и червено 

  Poesía » Otra
633 0 8

Бяло и червено, два цвята символични.

Античната ни самобитност от послания първични.

Балът на цветята под звуците на птичи трели.

Аутопсия на сетивата от чувства полудели.

 

Мистичната надежда сърцата ни изпълва.

Атракция комерсиална  случая  допълва.

Реки от радост корита преливат.

Такъв е този празник,

Аленото с чистото се сливат.

 

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??