Feb 28, 2010, 12:20 PM  

Бяло и червено 

  Poetry » Other
634 0 8

Бяло и червено, два цвята символични.

Античната ни самобитност от послания първични.

Балът на цветята под звуците на птичи трели.

Аутопсия на сетивата от чувства полудели.

 

Мистичната надежда сърцата ни изпълва.

Атракция комерсиална  случая  допълва.

Реки от радост корита преливат.

Такъв е този празник,

Аленото с чистото се сливат.

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??