22 ene 2024, 8:14

Бяло и сиво 

  Poesía » Del paisaje, Filosófica
133 2 5

БЯЛО И СИВО

 

Болезнено бяло в градината,

безсмислено сиво в душата...

Пътеката, плахо премината,

ме води към бездна позната.

Напразно пак мина годината... -

(Друг броя им нека пресмята!)

Високата кула е срината,

където живя Добротата!...

Безсмислено бяло в градината,

болезнено сиво в душата...

 

21.01.2024, 23:03, Горно Дряново

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??