БЯЛО И СИВО
Болезнено бяло в градината,
безсмислено сиво в душата...
Пътеката, плахо премината,
ме води към бездна позната.
Напразно пак мина годината... -
(Друг броя им нека пресмята!)
Високата кула е срината,
където живя Добротата!...
Безсмислено бяло в градината,
болезнено сиво в душата...
21.01.2024, 23:03, Горно Дряново
© Раммадан Л.К. All rights reserved.
където живя Добротата!..." - Сега всички сме под нея, трудно, много...