2 jul 2023, 14:36

Бъдеще 

  Poesía
179 3 2

Разпусна си косите златнокоси.
Докосна с нея меката трева.
Побегна с крачета боси,
с лице огряно в светлина.

 

Косата - облак фееричен
летеше с малкото дете
и като картина, тъй магичен
мигът докосна моето сърце.

 

Каква си българка, прекрасна, 
родена с финес, красота!
Изваяна си фея, класна
от филигранни чудеса!

 

С малки, мънички крачета
превземаш нашата земя
и светла радост е разцвета
на много слънчеви цветя!

02.07.2023
 

© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??