БЪДИ
Бъди звезда!
Бъди комета!
Бъди вода!
Бъди планета!
За мене всичко ти бъди!
И огъня, и тъмнината,
и безбройните звезди,
и дърветата в гората!
Бъди луна!
Бъди вселена!
За теб съм една,
во веки отредена.
Да сме влюбени!
Да сме отдадени!
За зло загубени.
Като хляб раздадени!
© Иванка Неделчева Todos los derechos reservados