10 янв. 2014 г., 11:47

Бъди 

  Поэзия » Восточные формы
847 0 4

                   БЪДИ

 

Бъди звезда!

Бъди комета!

Бъди вода!

Бъди планета!

 

За мене всичко ти бъди!

И огъня, и тъмнината,

и безбройните звезди,

и дърветата в гората!

 

Бъди луна!

Бъди вселена!

За теб съм една,

во веки отредена.

 

Да сме влюбени!

Да сме отдадени!

За зло загубени.

Като хляб раздадени!

 

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??