Плачи, сърце, а който иска
нека ти се смее...
И нека в смях да се облива.
Но за любовта в сърцето си
да моли...За всичко е за нея.
Плачи, сърце, аз знам че страдаш.
Тъжиш за истински неща...
Плачи...И нека ти се смеят!
Затуй че пазиш любовта.
Душа ...Издигай се и властвай,
над пошлите, измислени неща...
Любов ...Бъди ти мъченица,
но реална.
Бъди... Вяра, подкрепа, истина.
Пази я ...Най-ценна ни е тя.
© Ангел Todos los derechos reservados