23 oct 2024, 19:28

Бъди до мен 

  Poesía » De amor
134 2 2

Бъди до мен във мойто вдъхновение,

когато вая твоите черти

по- хубави от пролетно видение,

по-розови от моите мечти.

 

Не пропилявай времето за нежност.

Не се повтаря първият копнеж.

Възможно е в житейската безбрежност

да те пропусна, даже и да спреш.

 

 

За любовта и красота е нужна,

и чистота на твоята душа.

Навярно някои ще търсят друго,

но не и аз.С пари не се теша.

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??