Бъди до мен във мойто вдъхновение,
когато вая твоите черти
по- хубави от пролетно видение,
по-розови от моите мечти.
Не пропилявай времето за нежност.
Не се повтаря първият копнеж.
Възможно е в житейската безбрежност
да те пропусна, даже и да спреш.
За любовта и красота е нужна,
и чистота на твоята душа.
Навярно някои ще търсят друго,
но не и аз.С пари не се теша.
Аделина Колева
© Аделина Колева Все права защищены