Дари ме, Всемогъщи Боже,
с просветление-
да не повтарям грешките познати,
дари ме още със прозрение -
да различавам истината
от лъжата.
И нека бъде мирна и богата
Годината,
спокойствие и радост нека има
за всички,
що те носят във сърцата.
Бъди до нас
и вслушай се в молитвите ни,
Боже милостиви,
ако са помислите чисти
и делата ни
благочестиви!
01.01.2020 г.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados