Jan 1, 2020, 9:01 AM

Бъди до нас! 

  Poetry » Other
582 1 2

Дари ме, Всемогъщи Боже,

с просветление-

да не повтарям грешките познати,

дари ме още със прозрение -

да различавам истината 

от лъжата.

И нека бъде мирна и богата

Годината,

спокойствие и радост нека има

за всички,

що те носят във сърцата.

Бъди до нас

и вслушай се в молитвите ни,

Боже милостиви,

ако са помислите чисти

и делата ни 

благочестиви!

 

01.01.2020 г.

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??