24 dic 2015, 14:48

Бъдни вечер 

  Poesía » Filosófica
347 0 2

Влъхви дойдоха
от Изток за Празника
на МЛАДЕНÈЦА!

Бяха Звездата
Рождественска зърнали! -
Тя ги доведе

в ясла - и в нея -
СИЯНИЕ ражда СЕ,
за да окрѝля!

За да окрѝля
и за да пребъдват чрез
НЕГО душѝте!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??