30 sept 2008, 12:34

Бъдник 

  Poesía » De amor
402 0 3
 

         БЪДНИК

 

 

Запалих бели свещи

върху камина от мечти.

Бъдникът предрича срещи,

а останах сам. Почти.

 

 

Разделят се в мен два пътя,

единият - към твоята самота.

Другият, в домашния ми кът -

на семейната ми празнота.

 

 

Вдигат чашите - наздравица,

твоята празна днес стои.

Очите блеснали - светкавици.

 

... Самотата мигове брои.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??