3 mar 2022, 11:13

Българийо 

  Poesía
248 0 0

Българийо,

днес на таз свещена дата,

пак се веят знамената

в чест на твоите чеда,

загинали във бой за свобода.

 

Честит празник Българи!

 

03.03.2022г.

© Веселин Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??