Mar 3, 2022, 11:13 AM

Българийо 

  Poetry
256 0 0

Българийо,

днес на таз свещена дата,

пак се веят знамената

в чест на твоите чеда,

загинали във бой за свобода.

 

Честит празник Българи!

 

03.03.2022г.

© Веселин Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??