3.03.2022 г., 11:13 ч.

Българийо 

  Поезия
247 0 0

Българийо,

днес на таз свещена дата,

пак се веят знамената

в чест на твоите чеда,

загинали във бой за свобода.

 

Честит празник Българи!

 

03.03.2022г.

© Веселин Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??