15 oct 2017, 22:57

България 

  Poesía » Para niños
973 0 13

Зная чудно място на Земята 
и това е моята страна, 
в нея съм роден и расна –
България се казва тя. 

 

Тя е моята родина 
и аз гордея се с това, 
моя скъпа татковина, 
моя майчица добра. 

 

И където и да ида, 
тя е моята съдба. 
Българската реч и сила
нося в своята душа.
 

© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Аз съм българче »

17 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??