15.10.2017 г., 22:57 ч.

България 

  Поезия » За деца
972 0 13

Зная чудно място на Земята 
и това е моята страна, 
в нея съм роден и расна –
България се казва тя. 

 

Тя е моята родина 
и аз гордея се с това, 
моя скъпа татковина, 
моя майчица добра. 

 

И където и да ида, 
тя е моята съдба. 
Българската реч и сила
нося в своята душа.
 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Аз съм българче »

17 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??