Демокрация- карикатура.
Полиция- пазач на властта.
Търговска фирма- прокуратура.
Народ, натъпкан в калта.
Закон с вратички- конституция.
Властимащи- слободия.
Погазен морал- проституция.
Ценност нова- наркомания.
© Ник Желев Todos los derechos reservados