Aug 22, 2015, 2:42 PM

България без глаголи 

  Poetry
496 0 14

Демокрация- карикатура.

Полиция- пазач на властта.

Търговска фирма- прокуратура.

Народ, натъпкан в калта.

 

Закон с вратички- конституция.

Властимащи- слободия.

Погазен морал- проституция.

Ценност нова- наркомания.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??