Времена менят се, хората във тях,
българката носи красота и смях
и държи живота в двете си ръце,
с обич го загръща от едно сърце.
Нежност и утеха, майка и жена
в златоносна дреха къта любовта.
Българката има нелека съдба,
ала оцелява с много светлина.
Аделина Колева
© Аделина Колева Todos los derechos reservados