4 jun 2009, 22:41

Бързина (в кафенето) 

  Poesía
485 0 3

Две бързи бири,

две бързи цигари.

 

(на другата маса:)

 

Две бързи целувки

 (като бързи шамари)

главата ми мятат назад.

 

И сълзи във очите ми

бързат -

сякаш река е преляла

от обич,

без бряг.

 

Тази вечер не бързай

за целувките чужди!

Поспри!

Нека бавно целуваш -

по-бързо ще преболи!

 

© Милена Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??