5 may 2017, 10:11

Бързо, бърза... 

  Poesía » Filosófica, Civil
250 0 0

едно общество

на насилие бързо

върви към разпад

 

едно общество

на насилие бърза

към своя разпад

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??