May 5, 2017, 10:11 AM

Бързо, бърза... 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
251 0 0

едно общество

на насилие бързо

върви към разпад

 

едно общество

на насилие бърза

към своя разпад

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??