3 jun 2009, 23:23

* * * 

  Poesía
442 0 3

http://www.vbox7.com/play:2816dd57 - благодаря ти за вдъхновението!

 

Излитам – с музиката ти се сливам

и сякаш ставам със нея едно

и бавно във ритмите нежни заспивам,

и пада в косите ми жълто листо!

Разцъфват цветята, листата пък падат

и тихо се сипе в душата ми сняг

и в този миг някои дори даже страдат,

но давя се в ритъма – не мисля за тях!

И свири пианото, а аз се разтапям,

няма ме, тук съм… къде съм? В звука!

И свири пианото – в теб се потапям –

живея, умирам – не съм днес сама!

Отпускам се бавно, не мога да дишам,

емоция силна гори ме сега

и някъде сякаш сила по-висша

ме кара да искам да слушам това!

А ти в миг приключваш песента си красива,

а аз се отпускам във твоите ръце.

До днес аз сякаш не съм била жива,

а днес ще живея през твойто сърце!

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??