Аз исках да ти свалям звезди.
От туй не бих почувствал умора.
Аз исках, но не искаше ти
и отказах тогава да споря.
Рисувах те. Картина - пастел.
Писах те. Стих от слънчеви думи.
И рицар ти бях. Толкова смел.
Дон Кихот срещу пясъчни дюни.
Знам, не бих почувствал умора.
Бих свалил и хиляда звезди.
Аз исках момиче - опора.
А какво... Какво ли искаше ти?
© Георги Todos los derechos reservados